JUDO KLUB "DUBROVNIK 1966"

Početna

|

Novosti

|

O nama

|

Turniri

|

Program treninga

|

Video

|

Foto albumi

|

Lokacija

|

Linkovi

|

Kontakti

  Liechtensteinov put 10, 20000 Dubrovnik, Croatia

Povratak na prethodnu stranicu

PRVENSTVO HRVATSKE 2014 - SENIORI I MLAĐI KADETI

Anđela Telesmanić i Ardian Sufaj prvaci Hrvatske

U subotu se u Zagrebu održalo Prvenstvo Hrvatske za seniore i mlađe kadete. Natjecatelji Judo kluba Dubrovnik 1966 su se vratili sa natjecanja sa čak devet medalja. Anđela Telesmanić je u konkurenciji seniorki do 78kg postala prvakinja Hrvatske. Pobijedila je Nadinu Biljanović iz Judo kluba Lika,  Željku Maranić iz Judo kluba Panda Zagreb, a u finalu je pobijedila Marinu Kljajić iz Judo kluba Judokan Požega. Anđeli je ovo peti naslov seniorske prvakinje Hrvatske.
U seniorskoj konkurenciji medalje su još osvojili Mara Lonza u kategoriji do 78 kilograma  treće mjesto, Pero Kristić je  osvojio bročanu medalju u kategoriji do 100 kilograma. Imao je četiri pobjede i jedan poraz. Stjepo Roko kategorija do 73kg između 28 natjecatelja takođe je osvojio brončanu medalju sa četiri pobjede i jednim porazom kao i Paulo Buterin kategorija do 66kg pobjedom nad Budeš Antom iz Dugava.
U konkurenaciji mlađih kadeta najuspješniji natjecatelj i prvak Hrvatske postao je Ardian Sufaj u kategoriji do 81kg. Ardian je imao četiri borbe sve uspješno odradio i u finalnoj borbi pobijedio Šestan Stipu iz Zadra.
Patrik Prigl do 66kg između 28 natjecatelja sa četiri pobjede i jednim porazom osvojio je brončanu medalju. Brončane medalje su osvojili Anđela Violić do 63 kg koja je polufinalnu borbu izgubila od kasnije pobjednice Klibe, a ostvarila je četiri pobjede. Za treće mjesto pobijedila je Prelec Miu iz Samobora. Bruna Bilić kategorija do 52kg sa jednim porazom i dvije pobjede osvojila treće mjesto.
Plasmane su još ostvarili za seniore Luka Maleš, Karla Buterin sedmo mjesto, Dario Hausvička sa dvije pobjede i dva poraza deveto mjesto, dok je u konkurenciji mlađih kadetkinja Puljić Kristina sa dvije pobjede i isto toliko poraza zauzela sedmo mjesto.
Na PH za seniore i mlađe kadete  sudjelovalo je 422 natjecatelja iz 46 klubova.  Judo klub Dubrovnik 1966 je i ovaj put bio najuspješniji dubrovački klub sa dvije zlatne i sedam brončanih medalja, te 3 sedma i jednim devetom mjestom i u ukupnom plasmanu između 46 klubova zauzeo sedmo mjesto. Trenutno zauzima šesto mjesto između 68 klubova Hrvatskog judo saveza u Hrvatskom super kupu.

Izdvojeno


PRVENSTVO HRVATSKE 2014 - SENIORI I MLAĐI KADETI


ANĐELA I PAULO SENIORSKI PRVACI HRVATSKE


STJEPO ROKO PRVI -Juniorsko prvenstvo Hrvatske


KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE - SOLIN 2013

Sponzori


Badel 1862


OTP Banka


Valamar

Copyright © Judo klub "Dubrovnik 1966"